Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

The Summer School MATH4ENG in the framework of the EELISA Community DIGITAL4PPP

Alianța europeană pentru inginerie, învățare, inovare și știință (EELISA) este prima alianță a instituțiilor de învățământ superior (școli de inginerie absolvite, universități tehnologice și universități cu spectru complet) din diferite țări din Europa, menită să definească și să implementeze un model comun de inginer european înrădăcinat în societate.

Comunitatea EELISA DIGITAL4PeoplePlanetPerformance a fost lansată în cadrul proiectului EELISA Alianța europeană a universităților [https://community.eelisa.eu/communities/digital4ppp-people-planet-performance/] având ca scop:

  1. să cerceteze și să facă schimb de practici pentru îmbunătățirea abilităților și competențelor studenților de a se adapta proactiv, de a învăța, de a crea rețele și de a inova în contextul transformării digitale a întreprinderilor
  2. procesează transformarea digitală pentru a valorifica mai bine capacitățile oamenilor, dar concentrându-se și pe client, respectând îndeaproape planeta și comunitatea în care își desfășoară activitatea pentru a crește și susține performanța
  3. să construiască tabăra de împărtășire a practicilor, de testare a soluțiilor inovatoare și de învățare împreună cu studenți – profesori – profesioniști din companii – cercetători pentru a motiva studenții să devină mai entuziaști și mai pasionați în cercetarea de soluții inginerești într-o gândire Digital 4 People Planet Performance.

În acest context, o școală de vară de 2 săptămâni este organizată cu scopul de a îmbunătăți abilitățile de matematică aplicată ale studenților și absolvenților din domeniul științelor inginerești.

Mai multe detalii: Anunt_scoala_de_vara_Math4Eng_2023_r_2

en_US